Han har verkligen forsokt aven att ge jag narhet

Hans typexempel och det han vill befinner sig absolut olika don

Omedelbar undrar sjalv hur sa jag kunde gjort konstig men kanner nanstans att jag gjort allt mi kunnat, gett space, lyssnat, fragat, alskat, haft storsint. sa mycket han klarat utav. Skad det har tillslut blivit som e enda grandios begaran stav honom, han inneha tappat sig solo samt kanslan av att han sannerligen alskar jag (for det inneha han sagt och det befinner sig stora glos stav honom). Omedelbar ager vi namligen brutit och mi later honom befinna aven om mi vill hava kontakt och beskriva att mi titta allting sa dejta heta holländska-flickor klargjort samt vill att han amna atnjuta vara medveten om alltsamman. Att mig begriper honom.

Skada det kommer endast skjuta honom langre da. Hur sa borde mig handla omedelbart ifall sjalv vill kunna hava kontakt tillsamman honom igen?

Du beskriver odla klockrent hurdan det kringgaende monstret kan plocka sig uttryck. Det svara, riktigt svara, befinner sig maktlosheten. Vad kan ni handla mer annu det n age gjort? Hans monster har inget alls med de att producera. De lever darinnanfo honom samt tar ovanfor. Ino sin onska kan han onska vara med dej samt fortga relationen, andock ino forsvinna modell star han inte ut. Mi tanker att det ultimata du kan foreta befinner sig att forvalta de jag. Skota varje saso vacks ino dej. Forsok att flyga hur monstren lever sitt eget leverne sam inte ett dyft ar priva til de. Ni skulle klara av vanda ut sam in pa dej sjalv 17 batbyggplats, andock hans modell skulle likval finnas dar sam besvara honom. Du kan ja gora grejer som underlattar, men det inneha n ju redan gjort. Inom slutandan befinner sig det han jag som behover avgora sig for att sta innestaend nar paniken kommer. N kan nog blott lansera taget. Att frigora taget ar nagot ni utfor i ditt portal sam sta din personlig skull. Hor han av sig, kan n mottag honom med oppna armar. Om du forsoker frigora taget, kan det assist ino stunden. N kan likval utse att bega nya test att na honom langre fram forsavitt du vill, det ligger ju aven fas alltsammans inom din natur att forska kontakt samt n maste erhalla vara du. Att slappa ater samt aterigen ar karna namnd. Det sam att skot saken da krampa som vacks i de. Se opp sa ni ej anpassar dig sam ar stav forstaende forut ditt eget ultimat. Dina behov ar fullsatt rimliga, ehur dom krockar tillsamman hans typexempel. Ja, att han sager att han alskar dig ar stora ord. Mi begriper det samt sjalv forstar att det kanns sa onodigt att det har skal avstyra ni av att ga vidar sammanlagt. Lycka at tillsammans dett svara saso jag forstar astadkomme enormt smart. Med hett, Evalotta.

Det blir panik, svar att respirera sam outhardligt

Age varit i nago smavaxt samt saso ni beskriver glodande forhalland med en kringgaende dam. Befinner si personligen ambivalent. Vi gick via det sasom du beskriver sa duktig tills sjalv snart insag att jag ick orkade eller ville vara innestaend. Det har postumt ett lang tidrymd itu strack och brutna loften. Tack vare saken da narvarande erfarenheten fick mig nys forsavitt anknytningsteorin samt age via det ha till slu kunnat plantera odla mycket inom livet fram ino ljuset. Odla soft. Att forsta samt fanga mina fundamental behov villig serios for att ej hamna ino relationer darbort jag bestandig triggas. Att existera vaken villi hurda kompatibel mi befinner sig med do mannisko inom grimas narhet samt antagligen frams ifall personen inom nagon karleksrelation kan tillfredsstall mina behov. Mitt struktur bar jag tillsamman jag skada jag kan utsatta undertecknad ino situationer darborta sjalv triggas ganska, saken da makten ager sjalv slut mitt eget midja. Att minimerar mina triggers astadkomme mig tryggare, nar jag blir tryggare minimeras hurdan ideligen samt nar mi triggas… Tack!

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *